Foto: Lars Petter Pettersen

Kokte småneper med hvitløkssmuler og parmesan

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Grønnsakskokeboka» Som norske husmødre alltid har visst: En kjapp tur i kokevannet og en klatt smør er ofte alt det grønnsakene dine trenger for å bli himmelske. Her har vi brukt friske, norske småneper i sesong, men dette er den perfekte tilberedningsmetoden for alle gode vårgrønnsaker. Og er råvarene gode nok, kan enkle, smørkokte grønnsaker være en strålende egen rett. Kokte småneper med hvitløkssmuler og parmesan Skriv ut oppskrift Ingredienser  20 smånepersaltsmørTopping30 g revet parmesansmuler av 4 skiver lyst brød uten skorpe2 dl god olivenolje5 hvitløkfeddsalt2 kvister rosmarin FREMGANGSMÅTE HvitløkssmulerLegg smulene i en ildfast […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.