Pling i bollen #2: Drikkevarer til 17. mai

Denne uken har vi en ny bidragsyter i denne spalten: Drueclasen. En sterk anbefaling på både Instagram og Tiktok! Drueclasen, Rebecca Holth Clasen (sommelier på Kolonialen) og Christian Holth Clasen (ferskvaresjef på Jacobs Holtet). Thierry Fournier Réserve Extra-Brut Champagne, Frankrike Pris: kr 349,90 Varenummer: 15456201 – Uten tvil det beste champagne-kjøpet på polet for øyeblikket. Det er egentlig merkelig at det ikke koster mer (dersom importøren leser dette; ikke sett opp prisen pls). En champagne laget på 100% Pinot Meunier. Florale og livlige aromaer sammen med en overraskende fyldig og utviklet smak. Fremstår mye eldre enn det den er! Til […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.