Pling i bollen#1: Vårvin

Her er månedens fermentert druejuice-anbefalinger. I våre nyhetsbrev får vi vinkyndige fra restauranter og barer til å dele litt kunnskap og anbefale en drikkevare som treffer deres palett. Hver måned oppsummerer vi disse i artikkelform. Jonas Rohden, WSET level 4 og daglig leder på Brasserie Ouest: André Clouet Silver Brut Nature Champagne, Frankrike Pris: kr 424,90 Varenummer: 4169801 Vi spurte om Jonas kunne velge noe med en folkelig pris og kvalitet. Svaret hans var var et kontant «folkelig pris blir dessverre vanskeligere og vanskeligere å disse dager, er jeg redd». Dermed har vi også et alibi i denne spalten for […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.