Foto: Lars Petter Pettersen

Rosettbakkels

Rosettbakkels Her må du ha et rosettbakkelsjern! Skriv ut oppskrift Ingredienser  3 egg6 ts sukker2 dl melk1 dl vann200 g mel1/4 ts kardemommesmult eller olje til frityrsteking FREMGANGSMÅTE Rør godt sammen alle ingrediensene. La røra svelle en halvtimes tid. Varm opp en vid gryte med smult eller solsikkeolje. Drypp litt røre nedi for å se om den er varm nok. Pass på at den ikke blir altfor varm, da vil de svi seg fort og oljen kan ta fyr.Her må du ha et rosettbakkelsjern. Dette varmer du i oljen en stund først. Dypp så jernet ned i røra, men kun opptil kanten […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.