Foto: Reflektor

Stjerner i sikte

Landslagskokk og restauranteier Sebastian Myhre begynte å forme ideen om Stallen allerede som lærling. Gjennom karrieren har han takket nei til stillinger på velmeritterte restauranter som René Redzepis Noma og Thomas Kellers Per Se. Men det var drømmen om en egen stjernerestaurant som lå og murret i bunnen. Helt siden lærlingtiden har målet vært å skape et spisested som hevder seg i verdenseliten. Ingen smilefjes med majonesen Det var moren til Myhre som foreslo at han burde starte på kokkelinjen på Etterstad videregående skole i Oslo. – Jeg har ikke noen romantisk historie om at jeg lagde smilefjes i majones […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.