Ut å plukke: Risotto med ville vekster

Bli med på bysanking på Bygdøy, samt en oppskrift med villøk. Tekst og foto: Anders Braathen Tidligere denne uken fikk jeg sjansen til å være med på en spennende plukkerute sammen med lærlinger fra EIK Servering. Nå er skog og mark muligens på sitt mest spennende: Det er store endringer om dagen, siden det har vært en litt kald start på våren og varmen virkelig har kommet for å bli. Det blomster og spirer både her og der! Turen gikk fra Ferd-banen på Bygdøy via Hengsengveien til Bygdøy sjøbad. Denne turen er kort og perfekt siden den byr på både skog […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.