Illustrasjon: Niklas Øymo

Brygg og jus helt uten rus

Alkoholfritt er ikke lenger bare mineralvann eller eplemost. – Det må da gå an å drikke noe som er litt mer spennende enn eplemost eller Farris? sier Christian Stray-Jansen. Dette var utgangspunktet for hvorfor Christian og broren ønsket å starte Ambijus. De begge hadde sluttet å drikke alkohol og fant fort ut at det var en stor begrensning – at det var kjipt å dra ut og spise på grunn av det labre alkoholfrie utvalget restaurantene hadde å tilby. Sent 2015 bestemte de seg for å gjøre noe med det. Resultatet ble Ambijus, et varemerke som brygger alkoholfri fermentert drikke.  […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.