Cocktailoppskrift: Whisky Sour

En klassisk sour-variant med flott whiskykarakter. Eggehviten gir den en nesten kremet konsistens, og smaken er en deilig syntese av sødme og syre. Om du vil ha en litt mer spennende variant kan du også lage Pisco Sour med samme metode. Eneste forskjellen er at du erstatter bourbonen med Pisco. Hva er forskjellen på whisky og bourbon, spør du? Les vår whisky-ordbok. Whisky Sour Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl bourbon1/2 sitron1 eggehvite2 cl sukkerlake Oppskrift: Kok opp like deler vann og sukker. La avkjøle seg.1 sitron- eller appelsinbåtcocktailbær til pynt evt. tørket sitrusfruktknust isisbiter FREMGANGSMÅTE Fyll en cocktailshaker med alle ingrediensene. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.