Foto: Stig Buvarp

Den eneste måten å lage pølse i brød på

Oppskrift av Mads Ekrheim fra Smalhans. Pølse i brød For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 grillpølser om du ønsker som hovedrett kan du beregne 3 pølser per person4 pølsebrødEn halv rødløk finhakketketsjupsennep FREMGANGSMÅTE Ha pølsene på grillen. Varm brødene i noen minutter når pølsene begynner å bli klare.Dette punktet er viktig: Ha én tur med sennep. Ketsjup skal ha tur-retur. Ha over litt hakket rødløk.

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.