Foto: Stig Buvarp

Det bobler for hard seltzer

«Trenddrikk» og «Farris med sprit». Hard seltzer har blitt avblåst som en forbigående trend, men har hatt stor økning det siste året. Cam Anderson smakte sin første hard seltzer da han gjestet et amerikansk bryggeri tilbake i 2019. Det var som om noen tente en lyspære i taket. – Nordmenn elsker å leve en sunn livsstil, gå på gymmen og være aktiv. Samtidig liker de å ta seg en dram. Om du har et kalorifattig alternativ som også gjør deg litt brisen, da må det være perfekt for det norske markedet. Cam Anderson i Wayland Brew Co. Foto: Stig Buvarp […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.