Foto: Stig Buvarp

– Du kan være så keeg du bare vil på en engangsgrill

Engangsgrillen byr på flere muligheter enn en svartsvidd hagle i lompe med ketsjup og sennep tur-retur. «Og det eneste som står igjen er en engangsgrill med flintsteik» spytter Jaa9 i nest siste vers av helgehymnen «Fredag» fra 2009. Engangsgrillen er et symbol på spontanitet, varme sommerdager med et par solbriller trygt plassert på neseryggen og fri fra jobb.  Ifølge Aftenposten ble engangsgrillen til Norge på slutten av åttitallet. «BarbeQuick», løst oversatt til engangsgrill på norsk, var en spektakulær nyhet fra en produsent i Burnley i England. Gradvis ble grillrist med aluminiumsbunn-dingsen mer og mer populær. I dag ryker tusenvis av […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.