Foto: Stig Buvarp

Engangsgrill: Blåskjellspyd med ramsløk

Oppskrift av Mads Ekrheim fra Smalhans. Les også hvordan du kan dampe blåskjell under press. Denne metoden gir saftige blåskjell! Blåskjellspyd med ramsløk Skriv ut oppskrift Ingredienser  400 gram blåskjell ferdig dampet og renset1 bunt fersk ramsløk1 bunt vårløkurteolje her har vi brukt ramsløkolje FREMGANGSMÅTE Mariner blåskjellene i urteolje, dette kan gjerne gjøres noen timer i forkant. Hakk vårløken i biter på 3-4 centimeter. Tre blåskjell, ramsløk og vårløk på grillspydene og ha på grillen.Spydene er ferdige når ramsløk og vårløk har fått litt blemmer.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.