Foto: Stig Buvarp

Engangsgrill: Grilla hjertesalat med nduja-mayo og nøtter

Oppskrift av Mads Ekrheim ved Smalhans. Grilla hjertesalat Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 hjertesalat1,5 dl god majones f.eks. Hellmann’s1 ts nduja kan erstattes med srirachaolivenoljesaltmandler evt. macadamia eller andre nøttersitronsaft FREMGANGSMÅTE Del hjertesalaten i to og ha på grillen til den blir gyllen. Bland sammen majones og nduja, smak til med litt sitronsaft og salt. Ha i en dressingflaske eller sprøytepose. Grovhakk mandler.Når kålen er klar tar du den av grillen og har over litt olivenolje, salt og litt sitronsaft. Lag et sikksakk-mønster med majonesen og dryss over mandler.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.