Foto: Stig Buvarp

Flank steak-spyd med poteter, tomater og asparges

Oppskrift av Mads Ekrheim fra Smalhans. Flank steak-spyd med poteter, tomater og asparges Oppskriftene er til 4 personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  Grillspyd400 gram flank steak slagside på norsk, eventuelt nyretappbarbecuesaus5 sjalottløk10-12 cherrytomaterGrilla tomat og asparges2 store tomateren bunt aspargesSalt og pepperOlivenoljePoteter i urtesmør300 gram ferdigkokte poteter fra gårsdagens middag100 gram smør romtemperert1 fedd hvitløk2 ts urter bruk det du har tilgjengeligsitronsaftsalt og pepper FREMGANGSMÅTE Begynn å lage urtesmøret. Finhakk hvitløk og urter og bland inn i smøret. Smak til med salt og sitronsaft. Oppbevares i kjøleskapet til det skal brukes. Om du skal fortære denne retten i parken får du også […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.