Grissini med sesamfrø

Grissini er tynne, sprø stenger av italiensk opprinnelse som ofte serveres som en form for brød eller snacks. Disse kan varieres med ulike smaker ved å tilsette krydder, urter eller ost i deigen. Grissini nytes gjerne inntil antipasti med forskjellige typer dipp, som pesto, olivenolje eller tapenade. Grissini Skriv ut oppskrift Ingredienser  125 g saltet smør temperert125 g parmesan25 g fersk gjær5 dl melk lunken900 g hvetemel2 ts salt2 ts sesamfrø FREMGANGSMÅTE Bland alt unntatt sesamfrøene i en bolle. Elt med eltekrok til en smidig og fin deig. La heve i 30 minutter.Rull til fine stenger. Pensle med vann og dryss over […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.