Ikke kast tørre brød, lag krutonger

Krutonger Skriv ut oppskrift Ingredienser  Fire skiver lyst brød20 g rapsolje30 g finrevet parmesan5 g bladpersille2 fedd hvitløk finhakketSaltPepperSitronskall fra en halv sitron FREMGANGSMÅTE Riv brødet i biter med hendene, ca 2 cm brede terninger. Vend i en bolle med olje, persille, revet hvitløk, sitronskall, salt, pepper og finrevet parmesan. Ha på et stekebrett og stek på 180 grader i 10-15 minutter.Krutongene er holdbare i noen uker om de oppbevares i en lufttett beholder.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.