Det er aldri feil med vanlig loff

Lag loff til sommerens rekesmørbrød, «skamme seg litt»-skiva ned sjokoladepålegg, til bruschetta eller bare som et godt helgebrød. Ikke kast det når det blir litt tørt, da kan du fint lage krutonger eller bruke til stuffing.   Loff Skriv ut oppskrift Ingredienser  6 dl melk40 g fersk gjær1 ts saltca 900 g mel1 ts sukker FREMGANGSMÅTE Lunk melken til rundt kroppstemperatur. Ha den i en bolle, smuldre i gjæren og løs den opp i melken. Ha i sukker og begynn å spe med melet mens du rører. Ha i saltet til slutt. Dekk til og sett til heving i romtemperatur til deigen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.