Foto: Augustine / Adobe Stock

Vinekspertene har talt: Dette kan være fremtidens Burgund

Av Johanna Holt Kleive Går du inn på en hvilken som helst vinbar i Oslo, og ber om å få smake på en såkalt «bransjevin», er sannsynligheten stor for at vedkommende bak disken serverer vin fra Loire.  Jeg snakker av erfaring, for jeg har allerede drukket meg gjennom det vulkanske landskapet i flere år uten egentlig å være klar over hvilken storhet jeg har med å gjøre. Da jeg spiste på Hyde for to år siden, fikk jeg servert en Chenin Blanc til en slikk og ingenting av vinkelner Stefanie Schneider – en av de store, hvite druene fra Loire. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.