Gratinerte sjøkreps

Gratinerte sjøkreps For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  10-12 ferske sjøkreps1 stk sitron3 ss gressløk1 dl aioli1 stk sitron i båterevt. brød eller foccacia til serveringUrtesmør500 g smør1 ss bladpersille1 ss estragon1 ss basilikum1 ss pankomel2 fedd hvitløk1 stk sitron FREMGANGSMÅTE Sørg for at smøret er romtemperert. Ha det i en kjøkkenmaskin og kjør til det blir luftig. Så tar du saften fra sitronen og kjører maskinen til det blir blandet med smøret. Finhakk urter og hvitløk, ha i smørblandingen sammen med pankomel. Bland godt sammen. Ha det enten i en sprøytepose. Eventuelt ha urtesmøret over et bakepapir og rull det […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.