En evig klassiker: Hveteboller

Hveteboller Skriv ut oppskrift Ingredienser  125 g smør5 dl melk1 dl sukker50 g gjær0.25 ts salt2 ts kardemomme750 g mel1-2 stk egg pisket FREMGANGSMÅTE Smelt smøret, ha i melk og lun blandingen til rundt 40 grader. Ha melken i en mikser, ha i resten av ingrediensene i den rekkefølgen de er oppgitt i. Kna deigen sammen. Dekk til og sett til heving på et lunt sted til den har hevet til det dobbelte.Ta deigen ut av bollen og del den opp i 20 emner. Rull ut store, fine boller. Legg på et brett. Pensle med egg. La bollene heve i ca. 40 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.