Enkel stir fry med digg saus

Denne oppskriften er laget av Anders Braathen. Med en stir fry kan du bruke akkurat det du måtte ha i kjøleskapet, gjerne rester fra gårsdagens middag også.Sørg for at du har saus klar og hakket alle grønnsakene før du begynner å steke alt. Det går fort i svingene når du først er i gang. Enkel stir fry med saus Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  Saus1 ss sukker1 del soyasaus1 del kinesisk eddik evt. vanlig eddik1 del østerssaus1 del fiskesaus1 ss kinesisk chiliflakes med szechuan pepper bruk det du har! Kan også droppesStir fry1 stk løk200 g sjampinjong eller annen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.