Delicious asian style steamed mussels with red pepper, green onion, and coriander in a coconut broth.

Blåskjell med asiatisk kokossaus

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Moi.Bruk gjerne denne teknikken når du damper blåskjellene. Det sikrer et ordentlig saftig resultat. «Asiatiske» blåskjell med kokos Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 kg blåskjell1 dl kokosmelk2 dl tørr hvitvin1 stk rød chili finhakket1 tommel ingefær finhakket1 stk sjalottløk finhakket2 stk vårløk finhakket2 stk limefersk koriander finhakket FREMGANGSMÅTE Kok opp hvitvin, kokosmelk, sjalottløk og ha i blåskjellene. Dampes til de åpner seg. Ha i en bolle med sausen som dannes i bunnen. Toppes med vårløk, chili og limebåter.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.