Carne cruda all’Albese Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer (forrett) Ingredienser 300- 400 g indrefilet av okse eller kalv1 sitronExtra virgin olivenoljeFlaksaltPepperTilbehørRucculaExtra virgin olivenoljePiemonte-hasselnøtter (se mer i fremgangsmåte) eller ristede hasselnøtterKantarellerSalt og pepperSalvie eller rosmarinSmør eller olje til stekingRødbeter og/eller gulbeterParmigiano-Reggiano FREMGANGSMÅTE Tørk kjøttet godt og skjær det i små biter. Det letteste er først å skjære kjøttet i strimler og så i små terninger. Ikke bruke kjøkkenmaskin for du vil ikke ødelegge teksturen på kjøttet.Ha kjøttet i en skål og sett tildekket og kjølig inntil videre.Gjør ferdig tilbehøret.Stek kantareller i pannen med smør eller olje. Tilsett gjerne litt fersk salvie eller […]