Chilireker som på Bølgen & Moi

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois arkiv.Dette er en usedvanlig god rett som også er usedvanlig klissete å spise. For smakens skyld stekes rekene med skallet på (du kan også skrelle rekene på forhånd om du vil). Siden dette må fjernes i ettertid, fører det til at hender og fingre blir fulle av olje og tomatsaus. Vi anbefaler derfor sterkt at hver deltaker får utlevert et varmt og lett fuktet kjøkkenhåndkle før spisingen begynner.Server gjerne med grilla grønnsaker.Vinforslag: Her kommer vi ikke utenom en riesling kabinett fra Tyskland. Helt uslåelig. Chilireker Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 kg reker1 dl olivenolje5 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.