Hipstakokkens fårikål

Fårikålens Festdag feires den siste torsdagen i september hvert år. Her har dere Smalhans-gründerens variant.Oppskrift av Anders Braathen, også kjent som Hipstakokken. Hipstakokkens fårikål Skriv ut oppskrift FORBEREDELSESTID 4 timer timer Porsjoner 4 personer Ingredienser  1,5 kg lammekjøtt enten fårikålkjøtt, lammebog og/eller lammekoteletter, beregn 250-350 gram per person1,5 kg hodekål3-4 ss hvetemel4 ts hel sort pepper1-2 ts salt2 stk laurbærblader2-3 dl vann600 g poteter gjerne mandelpotetFransk sennepEvt. litt tyttebærsyltetøy FREMGANGSMÅTE Vend kjøttet i hvetemel og brun det godt på alle sider i en kjele.Del hodekålen i båter.Begynn å legge kjøtt og kål lagvis i kjelen. Ha gjerne litt salt og hele pepperkorn mellom lagene. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.