Risotto med blåskjell, sjøkreps og kamskjell

Denne oppskriften er fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Før du begynner: Sørg for at du bruker en litt dyp stekepanne, slik at du kan steke og behandle alle råvarene i en og samme panne. Da bygger du masse smaker i bunnen, før du begynner å lage risottoen. I notatene i arkivet ligger det også inne et forslag til hvilken vin som måtte passe: «Risotto er fantastisk på den måten at den kan smakssettes med nærmest hva som helst. Til denne rålekre og ikke så rent lite luksuriøse varianten må vi selvfølgelig ha en italiener, og den må ha mye smak. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.