Foto: Stig Buvarp

Konditor-support: Hernandez svarer på kakespørsmål

Hjelp, vi skal bake! Vi får svar på hvorfor suffleen faller sammen og hva man skal servere på date.Hernandez har blitt synonymt med baskisk ostekake i Oslo. Den lille kafeen i Uelands gate på Alexander Kiellands plass har lange køer hver helg, og alle gjestene vil ha et stykke av den spanske desserten. Bak konseptet står Diego Hernandez fra Barcelona. Diego er utdannet konditor ved Hofmann gastronomiske skole i hjembyen, en konditorutdanning startet av en Michelin-restaurant med samme navn. Han har jobbet på anerkjente konditorier i Barcelona, samt Pascal, Kumi og Sommerro i Norge. Toppen av kransekaka ble til i 2024, […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.