Foto: Stig Buvarp

– Som kokk har du alle muligheter åpne

Serveringsbransjen og restaurant fortsetter å øke i popularitet, og en av dem som skal definere hva vi har på middagstallerken i fremtiden er Lea Bergwall (19), kokkelærling på Smalhans.Man kan tenke seg at ideen og konseptet bak favorittrestauranten din er smidd i flammene under pannene som manøvreres av en ung kokkelærling. Et eksempel er Stallen-sjefen, som tidligere har fortalt Prepp at drømmen om restauranten oppstod i læretiden. I voksen alder har han skapt et konsept som har fått internasjonal anerkjennelse, i form av en stjerne i Michelin-guiden. Andre kokkelærlinger i restaurantgruppen EIK Servering har blitt kjøkkensjefer og gründere på noen […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.