Sopp- og blomkålsdumplings

Oppskriften er laget av Lea Bergwall, kokkelærling på Smalhans. Les også intervjuet med Lea her. Sopp- og blomkålsdumplings For fire personer. Skriv ut oppskrift Ingredienser  Dumplingdeig2,5 dl hvetemel1 dl kokt vannEn klype saltEventuelt kan du også bruke ferdiglagde gyoza-arkDumplingfyll1 sjalottløk løk2 hvitløksfedd1 dl soyasaus2 ss Worcestershire-saus2 ss østerssaus2 ss honning4 kantareller1 chilliEn halv blomkål FREMGANGSMÅTE Kjør mel, salt og vann til en klumpete deig i en kjøkkenmaskin. Deretter knar du alt sammen til du får en jevn deig. Pakk med plastfolie og legg den i kjøleskapet imens du lager fyllet.Fres finhakket sjalottløk og hvitløk i litt olje til det blir gyldent. Tilsett […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.