Foto: Helle Øder Valebrokk

Torta di nocciole med rødvinssirup

Selve kaken har kun tre ingredienser og den er i tillegg glutenfri. Den deilige kaken kan pakkes full med de eksklusive deilige ristede hasselnøttene som Piemonte er så kjent for, men vanlige hasselnøtter fungerer også utmerket. En deilig sirupsreduksjon laget med rødvin fra Piemonte setter prikken over i’en. Torta di nocciole med rødvinssirup Skriv ut oppskrift Ingredienser  Kake400 g hasselnøtter200 g sukker4 eggMelis til pyntRødvinssirup2 dl rødvin (gjerne fra Piemonte)100 g sukker FREMGANGSMÅTE NøtterLegg nøttene utover et bakebrett. Sett i forvarmet ovn på 180 grader i ca 7 minutter. Når du ser at skallet på nøttene sprekker, er nøttene ferdig ristet.Gni nøttene […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.