Foto: Helle Øder Valebrokk

Vitello tonnato på moderne og tradisjonell vis

Vitello tonnato er en tradisjonell rett som både kan serveres til forrett og hovedrett. Kombinasjonen kalv og tunfisk kan høres spesielt ut, men “surf and turf” er ikke ukjent i mange land, deriblant Italia.Tradisjonelt kokes kalvekjøttet i en aromatisk kraft. Det gir deilig smak til kjøttet. I moderne tid er det mange som tilbereder kjøttet på en annen måte og velger å servere lettstekt kjøtt som en slags Tagliata. Du får her fremgangsmåten til både tradisjonell vitello tonnato og en mer moderne tolking.  Men man skal ikke skue hunden på hårene, for selv om kjøttet gjerne er grått og kokt […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.