Gladkokken Restaurants ribbeburger

Ofte er det enkle det beste. Enda oftere blir det enkle og beste hakket bedre mellom brioche, med hjemmelaget rødkål og tyttebærdressing. Slik er det også her. Er du en av landets mange «ribbefantaster», sitter du nok igjen med mer ribbe enn du vet hva du skal gjøre med i romjula. Da er dette en perfekt vri på restematen!Ønsker du å virkelig slå på stortromma må du får all del også steke opp tynnribbe for denne oppskriftens del – det gir tross alt det lille ekstra. Her får man også oppskriften på Gladkokkens egne rødkål-oppskrift og tyttebærdressing. Merk: Rødkålen tar en […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.