Foto: Terje Akerhaug / Oslo Museum

Dette hadde vi dilla på i år

Fra det alkoholfrie til bastardiserte italienske desserter: Dette er noen av mat-trendene fra 2024.Et nytt år har rent ut, og man skulle kanskje tro at vi i 2024 allerede har utforsket alt matverdenen har å tilby. Men nei! Dette året har overøst oss med både spennende nyheter og mindre vellykkede overraskelser. Her er noen av dem:2024 har vært et bra år for alkoholfrie alternativer. Mocktails og annet alkoholfritt har blitt stadig mer populært, både på barer og i butikkhyllene. Vinmonopolet rapporterer rekordhøye salgstall på alkoholfritt. De har så langt inn i 2024 hatt en økning på 22 prosent sammenlignet med […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.