Restauranten der kokken bestemmer

På Lulu kommer rettene på løpende bånd, men det oppleves alt annet enn fabrikert. 

Omakase-konseptet er for folk flest fremmed – i hvert fall her i Norge. Det er ikke rart, da det tross alt er japansk. Men skal man tro lovordene som florerer rundt Lulu er det et konsept som har mer enn fortjent livets rett i norsk matfauna. 

– La meg forklare hvordan jeg endte opp med å jobbe her, det oppsummerer det hele, sier Kevin Deborde.  

Kevin Deborde, munnrapp franskmann, og daglig leder på Lulu Omakase i Oslo forklarer hvordan han først fikk øya opp for restauranten – og omakasekonseptet. Det var på anbefaling av en venn at han tok turen. 

Kevin Deborde. Foto: Øystein Kind

– «Tu vas être sur le cul», sa han. Et fransk uttrykk som betyr at du kommer til å bli målløs.

Han fortsetter. 

– Da jeg gikk inn på restauranten, før vi i det hele tatt ble ønsket velkommen, sa jeg til kjæresten min: Jeg jobbe her.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.