Fisk og vin? En vin-vin-situasjon!

Er du usikker på hva du skal drikke til fiskemåltidet? Her er noen enkle tommelfingerregler å huske på. Den gamle regla går som følger: Øl og vin blir fin, mens vin og øl blir krøll. Sistnevnte kan vel så godt gjelde om man skulle stå på foran rødvinshylla på det lokale vinmonopolet, ti minutter før stenging, uten å ha den fjerneste ide om hva man skal servere til hysa som ligger og tiner på kjøkkenbenken hjemme.Å pare fisk og vin kan kreve litt innsats. Når fisken kommer i vel så mange farger som innholdet i flaskene, er det lett å gå seg […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.