Lulus soba med svartbønnesaus

Fyldig svartbønnesaus, silkemyke nudler, med sprø bokhvete, vårløk og stekte kantareller. Sleng på et bløtkokt vaktelegg på toppen om du vil – noe vi synes du bør. Fordi noen ganger fortjener man å være litt ekstra jålete.Ingredienser300g sobanudlerSvartbønnesaus200g kokte eller hermetiske svarte bønner3 ss soyasaus2 ss mirin1 ss riseddik1 ss sesamolje1 ts revet ingefær2 fedd finhakket hvitløkTopping2 stilker vårløk i tynne skiver2 ts ristede bokhvetefrø4 halvdeler bløtkokte vaktelegg (dette punktet er valgfritt)KantarellerFremgangsmåteHa svarte bønner, soyasaus, mirin, riseddik, sesamolje, ingefær og hvitløk i en kjøkkenmaskin. Kjør til en jevn saus. Smak til og juster krydderet etter behov. Sausen skal være rik […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.