Foto: Marius Fiskum www.mariusfiskum.no

Lutefisk med ertestuing – som på restaurant

Denne oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv.

Lutefisken er et arvestykke her i Norge. Derfor bør den gjøres rett(!). Her er derfor en oppskrift på lutefisk av restaurantkvalitet.

Om du vil ha noen bonustips til lutefisk-lagingen har vi fått flere lutefisk-produsenter til å dele deres «hemmeligheter». Det kan du lese om her.

Vi har også forsøkt å spore opprinnelsen til denne norske juleklassikeren. Her kan du lese «evangeliet» om fisken vi aldri blir luta lei. Og om norske mattradisjoner er noe du setter pris på, anbefaler vi å ta en titt på denne artikkelen om mathistorie i Norge.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.